Thuis

Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd

Bedrijfsprofiel

HANMERO is één van de grootste behangfabrikanten in China, specialiseert zich in het onderzoek, ontwerp, vervaardiging en de marketing van verschillende soorten behang, omvat: Pvc-het behang (Vinylbehang), Niet-geweven behang, Document behang, Metaalbehang, Stoffenbehang, Fluweelbehang, Micabehang, Garenbehang, parelt behang, Zelfklevend behang enz. Met meer dan 10 inzamelingen jaarlijks worden gelanceerd, nu hebben wij bijna 2000 modellen.

China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Baseer me op uniek technologisch ontwerp en het concept groene ecologische en milieubescherming, Hanmero-behang wordt wijd gehanteerd in woon, hotels, bureaugebouwen, scholen, bureaugebouwen, binnenlandse en buitendecoratie.

Onze voordelen:

China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Met een fabrieksgebied van 20.000 vierkante meters, Hanmero-wordt het Behang gevestigd in Wuhan-Stad, behandelende verdelers overzee, verkopers en eindgebruikers. Wij hebben een professioneel ontwerperteam samen met moderne productielijnen, werkt elke afdeling goed samen en werkt in overeenstemmende omgeving.

Wij zijn zeker wij hoogste kwaliteitsproducten van concurrerende prijzen kunnen voorzien. Bovendien, wij hebben ook pakhuizen in het UK, de V.S., Japan, Duitsland voor het verkorten van levertijd.

China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Om van het behang edel te zijn, zou Hanmero tot een nieuwe schittering samen met elke één van u, onze geliefde klant en vriend willen leiden! Met de geest van het verantwoordelijke, bepaalde en samenwerkingsteam, zijn wij er stellig van overtuigd dat wij klanten van het tevredenstellen van producten kunnen over de hele wereld voorzien.
Wij stemmen in met de ontwikkelaars van de behangindustrie van hier over de hele wereld gekomen de kwaliteit inspecteren, de stijl selecteren en de fabriek bezoeken. Ons doel is eenvoudig de beste behangleverancier voor onze klanten te zijn. Wij dagen uit ons constant om de verwachtingen van klanten voor kwaliteit en de dienst te ontmoeten of te overschrijden terwijl ook het ontmoeten van of het overschrijden van hun verwachtingen voor waarde.
China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 3
 
Wij nemen regelmatig aan internationale tentoonstellingen in Doubai, Iran deel en andere landen, met internationale normen, ontwikkelen nieuwe stijlen, bevorderen de gezonde en regelmatige ontwikkeling van de behangindustrie.
Wij concentreren ons niet alleen op het ontwerp maar ook het milieuconcept en de kwaliteit. De dienst voor de klanten met hart en ziel is de verplichting van Hanmero-Behang; merk, het milieu, innovatie is onze drie concepties.
China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 4
 
Ons bedrijf ontwikkelt nu zich snel, heten wij warm alle cliënten welkom verbinden aan ons en samen vestigen vriendschappelijke verhoudingen!
Voor nadere informatie ongeveer hieronder vrij te contacteren onze behang en samenwerking, gelieve ons. Wij stemmen in warm met uw onderzoeken.
 
China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Bedrijfsprofiel 5
 
 
 Tel.: +86-27-83878999
 
 Fax: +86-27-83990088
 
 E - post: info@hanmero.com
 
       WhatSapp: +8618186127197
 
 Voeg toe: Nr 63, Nanniwan-Road, Qiaokou-District Wuhan Hubei China

 

ons bedrijf
 • Geschiedenis
 • Dienst
 • Ons Team
 • Our Customers
     2009 vond, de Bouwmaterialenco. van Wuhan Hanmero, Werd Ltd gevonden;
 
 2010 kende top 500 de Aangewezen Leverancier van China Ondernemingen van Real Estate-Ontwikkeling (Behangcategorie) toe;
 
 2011 Prijs van de Chinese Wedstrijd van het Behangontwerp;
 
 2012 ben top 10 merk in de het behangindustrie van China. Op het „Nationale Huis en De Bouwmaterialen maken de beroemde Merken“ top 10 van een lijst.
 
 2013 kende de Titel van „Uitstekende Onderneming van Stabiele Gekwalificeerde Productintegriteit“ toe;
 
 2014 Binnengaand in de internationale markt, brak met succes in de V.S., Europa en Japan.
 
 2015 kende hoogste 3 merken in globale online verkoop van de behangindustrie toe. Opstellingsbureaus en opslagcentrum overzee in de V.S., het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Japan.
 
 2016 kende de internationale beroemde merken toe en het betrouwbaarste merk in de behangindustrie met positief 99,8% koppelt terug.
 
 2017 Pogend N0.1 in de behangindustrie te zijn door innovatieve producten en nieuwe processen te creëren.
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Hanmero

Aantal werknemers : 199~6999

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Certificaten China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Certificaten China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Certificaten China Wuhan Hanmero Building Material CO., Ltd Certificaten